Over ons

KLOPT!
Al jaren hielpen wij, Deborah en Mirjam, anderen om hun droombaan te vinden. Wij werken al sinds 2008 samen op het gebied van werving en selectie.

In 2018 maakten we eindelijk ónze droom waar: een eigen onderneming in de werving en selectie. KLOPT! HR & Recruitment. Nog steeds is het iedere dag feest om samen te werken en om bedrijven en kandidaten bij elkaar te brengen.

KLOPT! staat voor kennis, lef, ondernemen, persoonlijk en talent. De combinatie van die waarden zorgde ervoor dat we samen al honderden mensen hielpen aan de baan die bij ze past. Werk je met ons samen dan merk je dat er korte lijnen zijn. Niet iedere keer iemand anders aan de telefoon, maar altijd Mirjam of Deborah. Je weet bij ons vooraf waar je aan toe bent en wat we voor je kunnen doen. Transparant en duidelijk, daar houden wij van. Gewoon, omdat het KLOPT!

Waar is KLOPT! goed in?
Deborah is ijzersterk in haar benadering van kandidaten: ze krijgt altijd boven water wat mensen drijft. Mirjam is een kei in klantcontact. Ze snapt tegen welke vraagstukken bedrijven aanlopen in de werving en selectie. En ze heeft veel kennis van wet- en regelgeving. Een unieke samenwerking waarbij al honderden kandidaten zijn bemiddeld bij tevreden klanten. 

Mirjam:

Deborah over Mirjam
“Mirjam doet alles met veel energie. Dat werkt aanstekelijk. Ik bewonder haar enorme positiviteit en professionaliteit. Mirjam brengt een berg kennis mee. We hebben ook onwijs veel lol. Ze is echt heel grappig.”

 

Deborah:

Mirjam over Deborah
“Deborah kijkt altijd eerst naar wie iemand is. Een cv komt later wel, ze gaat eerst in gesprek. Deborah is heel toegankelijk, mensen zijn snel op hun gemak bij haar. Ze vraagt net zo lang door totdat ze de kandidaat begrijpt en kent. Hierdoor weet ze feilloos wie bij welke klant past.”

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?
We leveren kandidaten die aansluiten bij jouw wervingsvraagstuk. Verder adviseren we je over werving en selectie in een veranderende arbeidsmarkt. Gevraagd en ongevraagd. Onze kennis en visie
 delen we graag en krijg je er gratis bij. We hebben een goed gevulde database en een groot netwerk aan kandidaten. Omdat we je organisatie goed in beeld brengen, stellen we alleen kandidaten voor die aansluiten op je wensen. Neem contact met ons op om te praten over wat we voor je kunnen betekenen.

Wat kunnen we voor werkzoekenden betekenen?
We kijken verder dan je cv. Eerst koffie en een goed gesprek over wie je bent, wat je wilt bereiken en hoe jij waarde toevoegt. We bieden je vervolgens maatwerk. Je mag natuurlijk altijd kijken tussen onze
vacatures, maar neem vooral ook contact op als je in gesprek wilt over jouw loopbaan. Dan gaan we voor je aan het werk om die ene baan te vinden die op jouw lijf geschreven is.