Een unieke samenwerking waarin al honderden kandidaten zijn bemiddeld naar de juiste werkplek!

Over ons

Mirjam:

“Mijn eerste gedachte toen ik in 2006 in de arbeidsbemiddeling terechtkwam?: even een jaartje om uit te vinden wat ik wil en waar ik dat wil….. Wat zat ik ernaast! Ruim 13 jaar later ben ik nog steeds werkzaam in deze branche en weet ik inmiddels wat ik wil: nooit meer weg uit de arbeidsbemiddeling. De markt blijft in beweging, de wet- en regelgeving verandert en vraag en aanbod is nooit in balans. Die constante uitdaging houdt mij scherp."

Wat kan ik betekenen voor jouw bedrijf?

De veranderende arbeidsmarkt heeft invloed op elk bedrijf. Ik ga graag met bedrijven in gesprek om uit te vinden hoe er het beste omgegaan kan worden met verandering. Tips & advies krijg je gratis bij mijn kennis! Mijn persoonlijke benadering maakt mij een prettige sparringspartner. Ik ga graag op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor alle personele vraagstukken.

Deborah:

“in 2008 ben ik gestart in de arbeidsbemiddeling, vanaf de eerste dag zat ik op mijn plek! Het ontmoeten van verschillende mensen, de bijzondere gesprekken en het vinden van de beste werkplek, gaan mij nooit vervelen. Ik gun iedereen het “thuiskom-gevoel” zoals ik dat voelde toen ik in deze branche terecht kwam."

Wat kan ik voor jou betekenen?

Mijn nieuwsgierigheid naar mensen zorgt ervoor dat ik weet te achterhalen wat jou drijft, waar je goed in bent en welke werkplek jouw nieuwe thuis wordt. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jou en in jouw drijfveren. Samen komen we op ideeën waar je zelf nog niet over had nagedacht. Ik ben tevreden als jij met een big smile naar je werk gaat!

De geboorte van KLOPT!

In 2008 werden wij collega’s, vanaf de eerste dag was dit een samenwerking waarin wij elkaar perfect aanvullen. Mirjam haar sterke punt is haar contact met bedrijven. Deborah haar kracht zit in de kant van de kandidaten. Deze optelsom maakt een unieke samenwerking waarin er al honderden kandidaten zijn bemiddeld naar de juiste werkplek. Het starten van een eigen onderneming is altijd een droom geweest. Na jarenlang werkzoekenden te helpen hun dromen te verwezenlijken werd het tijd om onze eigen dromen na te jagen. KLOPT! werd geboren, omdat wij voelen dat het KLOPT!