Reviews

Mariola Geers:

"Alweer zo’n 10 jaar geleden leerde ik Mirjam en Deborah zakelijk kennen, zij hielpen mij en de bedrijven waar ik werkzaam voor ben met het vinden van een passende kandidaat. In al die jaren neem ik hen altijd mee naar de werkomgeving waar in ik mij bevind. Wanneer de organisatie zoekt naar kandidaten waarin Mirjam en Deborah bemiddelen denk ik altijd aan hen, omdat zij mij altijd heel goed helpen. Het is ontzettend gaaf dat zij alweer jaren voor zichzelf werken vol passie en professionaliseit"

Anke Meels:

"Als eerste uitzendkracht van KLOPT! heb ik een zeer positieve ervaring gehad. Ze namen contact met mij op of ik open stond voor een nieuwe functie en de match was snel gemaakt. De communicatie was duidelijk en professioneel, ook toen er iets mis ging kwamen ze persoonlijk langs om antwoord te kunnen geven op vragen en de situatie uit te leggen. De persoonlijke touch is hier duidelijk aanwezig, zelfs een taart om je eerste dag in te luiden op je nieuwe baan (goeie ijsbreker). Ik zou dit bureau aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een baan."

Jasmien Basarat:

"Mijn ervaring met Klopt! Uitzendbureau is erg positief. De twee dames stralen erg veel positiviteit en enthousiasme uit. Erg makkelijk te benaderen en de communicatie was snel en duidelijk. Zelfs op moeilijke momenten weten ze proffesioneel te handelen. Kortom ben erg tevreden over de dames van Klopt!. Ze hebben me uitstekend geholpen."

Amy Nijman:

"Mijn samenwerking met KLOPT!, en voornamelijk met Deborah als contactpersoon, heb ik als zeer prettig ervaren. 

De dames van KLOPT! geven je een warm gevoel en helpen je ook mee om op professioneel vlak te groeien, door advies te geven op basis van hun jaren lange ervaring.

Verder was er altijd ruimte voor vragen en persoonlijk contact en zijn ze betrokken bij hun uitzendkrachten. 

Na een jaar via een uitzendcontract te hebben gewerkt, ben ik inmiddels aangenomen bij mijn werkgever. "

Birgit (HR medewerker):

“Vriendelijk, snel en deskundig, zo kunnen we de werkwijze van KLOPT wel samenvatten. Ons wordt door KLOPT! veel werk uit handen genomen bij het zoeken naar geschikte kandidaten voor tijdelijke en vaste functies.”

Monica Pionca:

"Het duo van HR KLOPT! weten wat matchen is. 

Op een eerlijke, informele en prettige wijze weten zij de juiste kandidaat te matchen met een passende organisatie."

Sazia Sharda:

"Vorig jaar toen ik op zoek was naar een leuke, passende baan werd ik telefonisch benaderd door Deborah over een mogelijke vacature. Na een aantal gesprekken mocht ik op sollicitatiegesprek komen bij de werkgever. Ik heb altijd hele fijne en goede communicatie gehad met Deborah en Mirjam. Ze doen er alles aan om je zo goed mogelijk te leren kennen en een leuke functie voor je te vinden. Altijd goed advies, interesse die ze tonen en begeleiding wat ze bieden. Ik heb inmiddels een fijne, vertrouwde band met ze opgebouwd en vind het geweldig hoe zij zich inzetten voor je. Het gaat bij hun niet alleen om een baan voor je te vinden maar het gaat hun zeker ook om jou. En dat zorgt voor een zeer prettige samenwerking."

Philine Korver:

"Dankzij Klopt! heb ik een geweldige leuke baan. 
Toen Deborah mij benaderde voor deze functie was haar enthousiasme over mij én deze functie zo groot, dat ik meteen geïnteresseerd was, ondanks dat ik eigenlijk nét van baan geswitcht was.
De match tussen mijn profiel en deze functie was zo goed, dat ik niet anders dan geïnteresseerd kon zijn en omdat ik zo nieuwsgierig was ben ik toch in gesprek gegaan. 

Ik denk wat Klopt! wel meteen goed gezien heeft, is welke eigenschappen belangrijk waren voor de functie en die dingen ook in mijn profiel heeft gezien, waardoor de match klopt!. 

Ondanks dat ik toen niet in de positie was om de baan aan te nemen, is hij altijd in m'n achterhoofd blijven kriebelen. Ik besloot een poging te wagen en kon zo weer bij Deborah terecht. Met een appje was ik zo weer in gesprek. Het contact is persoonlijk en de lijnen zijn kort en binnen een maand had ik de functie alsnog. Ik ben Klopt! daar ontzettend dankbaar voor, want zonder hun was deze baan niet op mijn pad gekomen."