De meest gelezen blogs over recruitment en werk vinden van 2023

Wij houden van ons vak en daarom delen we het liefste zoveel mogelijk kennis met je. Ook in 2023 deden we dat met maar liefst 11 blogs over bijvoorbeeld werven in een krappe arbeidsmarkt, inclusief werven, onboarding, exitgesprekken en referral programma’s. Welke blogs vonden jullie nou het meest interessant? Ontdek het in de top 3 van meest gelezen blogs van 2023.

3. - Vijf vooroordelen over uitzendkrachten (en waarom ze onzin zijn)
Op nummer 3 een “mythbuster”. Er doen namelijk allerlei verhalen de ronde over uitzendkrachten. Ze zijn niet betrouwbaar, ze hebben geen binding met je organisatie. Dat is echt een achterhaald beeld. Een flexibele schil versterken met uitzendkrachten heeft juist veel vooroordelen. Lees hier welke dat zijn.

2. – Werk vinden via LinkedIn: zo doe je dat
Sinds wij actiever zijn op LinkedIn doen we zoveel mooie contacten op. Daar waren de bloglezers ook nieuwsgierig naar, want op nummer 2 staat het blog over hoe je werk kunt vinden via LinkedIn. In dit blog vind je hier concrete tips voor. Disclaimer: je hoeft echt niet iedere week te posten dat je een baan zoekt. Zichtbaarheid op LinkedIn kan écht leuker.

1 – Sollicitatievragen die je het beste over kunt slaan (en goede alternatieven)
Dit blog staat met stip op nummer 1. En dat is niet zo gek. Het sollicitatiegesprek is een goede manier om in te schatten of een kandidaat bij je bedrijf past. Maar welke vragen voegen nou echt wat toe en welke kun je beter overslaan? Check het in het winnende blog van 2023.

Ook in 2024 blijven we volop bloggen om onze kennis over alles wat met recruitment, werk vinden en arbeidsmarkt te maken heeft. Is er een onderwerp waar je graag meer over wilt weten? Laat het ons weten. Tips zijn altijd welkom! Benieuwd naar onze andere blogs? Je vindt ze hier.